Sommarjobb

11.01.2024
Hej!

Finns det sommarjobb där maan får jobba helt på distans, om man pga. hälsoskäl inte kan jobba på tex. kontor? Jag är utbildad för några är sedan till merkonom.
after eight

Ungdomsuppsökarna vid After Eight svarar

12.01.2024

Hej!

De flesta jobb som man kan jobba på distans utan inskolning på arbetsplatsen innebär telefonjobb, så som telefonförsäljare eller kundrådgivare. Sådana jobb brukar ha inskolning via nätet. Det finns inga sådana sommarjobb för tillfället i Österbotten men det kan ännu komma senare i vår. Det lönar sig att kolla hela landet. Vissa svenska företag vill också erbjuda kundrådgivning på finska, så det kan också löna sig att kolla svenska sidor. Via sidan tyomarkkinatori.fi kan du begränsa sökandet till olika områden i Finland men också utomlands. Du kan välja till exempel telefonförsäljning eller kundservice då du skriver in sökord. Det går också att ta direkt kontakt till olika företag i Finland eller utomlands  (t.ex. rese- eller flygbolag) och kolla om det finns möjlighet till att jobba heltid, eller kanske deltid, på distans.


Lycka till med jobbsökandet!

Hälsningar, Ida

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Tjena ja undra om ni vet va en hälsovårdare har fö lön i finland?
Läs mera

Hej, jag har jobbat på mitt sommarjobb i 2 veckor nu, men jag sitter hemma och gråter nästan varje kväll. Jag avskyr det verkligen. Det känns som att jag inte ”lever” som jag gjorde för en månad sen. ...
Läs mera

Jag undrar vad som krävs för att få jobba som bokbusschaufför? Räcker det med ett vanligt C-körkort eller är det mer avancerat än så? Var kan man utbilda sig för att få den behörighet som krävs?
Jag s...
Läs mera

hej jag skulle vilja jobba med sekreterar uppgifter inom vården. Finns det någon utbilning man kan gå för att bli medicinsk sekreterare? eller kan man jobba som sjukskötare och vara sekreterare?
Läs mera