Sommarjobb juriststudent

07.02.2024
Hej! Jag är en juriststudent som studerar i Stockholm termin 1 och undrar om ni har tips på sommarjobb inom branschen i Jakobstad med närmaste omnejd eller i Vasa. Gärna jobb som inte kräver att man gått flera terminer, utan som kanske mer är givande med tanke på CV eller nätverksmässigt. - jag
after eight

Ungdomsuppsökarna vid After Eight svarar

15.02.2024

Hej!
Jag skulle rekommendera att söka upp vad det finns för byråer här i trakten och ringa dit för att höra om det finns något sommarjobb du kunde göra. Om inte, kanske de också kan tipsa dig vart du kunde söka.

Som alternativ kan du söka jobb som du kan ha nytta av i ditt framtida yrke, till exempel till försäkringsbolag, myndigheten för digitalisering och befolkningsdata, rättshjälpsbyrån, utsökningsverket eller bank.


Lycka till med jobbsökande!
/Ida

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Ställ en egen fråga

Skriv kommentar

OBS! Ställ din fråga vid Våga fråga.

Tjena ja undra om ni vet va en hälsovårdare har fö lön i finland?
Läs mera

Hej, jag har jobbat på mitt sommarjobb i 2 veckor nu, men jag sitter hemma och gråter nästan varje kväll. Jag avskyr det verkligen. Det känns som att jag inte ”lever” som jag gjorde för en månad sen. ...
Läs mera

Jag undrar vad som krävs för att få jobba som bokbusschaufför? Räcker det med ett vanligt C-körkort eller är det mer avancerat än så? Var kan man utbilda sig för att få den behörighet som krävs?
Jag s...
Läs mera

hej jag skulle vilja jobba med sekreterar uppgifter inom vården. Finns det någon utbilning man kan gå för att bli medicinsk sekreterare? eller kan man jobba som sjukskötare och vara sekreterare?
Läs mera